Gratis prijsopgave: 010 - 30 76 314 of vul het formulier in

Bejaardenwoning leegmaken

Bejaardenwoning leegmaken

Woningontruimen Rotterdam heeft zeer veel ervaring met het ontruimen van aanleunwoningen, seniorenwoningen en kamers in verpleeghuizen, verzorgingshuizen en bejaardentehuizen in Rotterdam en omstreken.
Wij zorgen voor een snelle en professionele ontruiming, en voor het bezemschoon en netjes opleveren van de woning of kamer. Precies volgens de eisen van woningbouw, makelaar, verpleeghuis of bejaardentehuis. Ook kunnen wij herstelwerkzaamheden uitvoeren wanneer dat nodig is.

Spullen overnemen

Soms ziet u tijdens een ontruiming pas om hoeveel spullen het gaat en weet u ook niet wat met al die spullen te doen. Wij bieden u daarom de mogelijkheid om goederen met waarde aan ons te verkopen.

Andere goederen en spullen die nog bruikbaar zijn en die u niet meer wilt of niet nodig heeft nemen wij mee en schenken we aan goede doelen. Op deze manier krijgen uw spullen een nieuwe, waardevolle bestemming en wordt bovendien het milieu ontzien.

Opslag

Zijn er spullen die u wilt bewaren, maar u weet niet (direct) waar deze te laten? Woningontruimen Rotterdam biedt in deze gevallen opslag van goederen aan. Zo kunt u de tijd nemen om na te gaan wat u met de spullen wilt doen. Uw spullen zijn in de tussentijd veilig, droog en verzekerd. En u heeft toegang tot uw spullen.

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende prijsindicatie: 010 - 30 76 314.