Gratis prijsopgave: 010 - 30 76 314 of vul het formulier in

4 kamerwoning verhuist en ontruimd in Crooswijk

4 kamerwoning verhuist en ontruimd in Crooswijk

Huurwoning in Crooswijk te Rotterdam leeg en bezemschoon opgeleverd.

Wanneer we op leeftijd komen kan het bijhouden van een 4 kamerwoning knap lastig worden. Als de woning ook nog op een verdieping is kan dat ook voor problemen zorgen. Zo woonde onze klant van vandaag in een 4 kamerwoning op de derde etage zonder lift. Het traplopen werd steeds lastiger en de woning werd steeds viezer. Hierom is besloten om te verhuizen naar een verzorgingstehuis. Meneer heeft samen met een kennis zelf de spullen ingepakt welke hij verhuisd wilde hebben. Kasten die mee moesten hebben wij voor hem gedemonteerd en op het nieuwe adres weer in elkaar gezet. Voor het werk in het verzorgingstehuis hebben wij speciale rolkarren. Dit zijn zeer stevige metalen rolkarren met rubberen wielen. Hierdoor gaan wij vrijwel geluidloos door het verzorgingstehuis heen.

Woning leegruimen in Rotterdam met een verhuislift

Voor het ontruimen hebben wij weer gebruik gemaakt van onze verhuislift. De vele boeken die in de woning stonden hebben wij netjes verpakt en krijgen een nieuwe bestemming. Hetzelfde geld voor de kleding. Ook stond er in de woning een vintage wandmeubel, waar wij weer iemand blij mee hebben kunnen maken. De woning hebben wij bezemschoon opgeleverd voor de klant. In dit geval mocht de vloerbedekking in de woonkamer blijven liggen in verband met mogelijke asbest onder de vloer.

Woning schoonmaken na ontruiming in Rotterdam?

Normaliter kunnen wij indien gewenst de woning schoonmaken voor oplevering. Onder andere het reinigen van sanitair, het ontvetten van de keuken en het zemen van de ramen is mogelijk. De woning van vandaag is echter dusdanig vervuild dat een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf de woning gaat reinigen nadat wij hem ontruimd hebben. Hiervoor hebben wij namens de klant wel alle schoonmaak

Foto's« Terug