Gratis prijsopgave: 010 - 30 76 314 of vul het formulier in

Aanleunwoning senioren leegruimen Rotterdam

Aanleunwoning senioren leegruimen Rotterdam

Vandaag een senioren woning in Rotterdam Kralingen leeg en bezemschoon opgeleverd. Een woning op de 2e etage met een berging op de begane grond. In opdracht van een familielid. Een woning leegmaken van een dierbaar iemand in dit geval neemt erg veel tijd in bezit. Het nakijken van spullen. Doornemen van administratie na een overlijden of verhuizing is erg lastig. U komt tijd te kort en zoekt een bedrijf voor de ontruiming?

Woning ontruimen, leegmaken, opruimen en bezemschoon opleveren in Rotterdam is onze dagelijkse bedrijvingheid.

Een woning leegruimen op een etage zoals in deze situatie voor een klant op de 2e etage hebben wij in 1 dag uitgevoerd. Van te voren is er een collega van kantoor eerst langs geweest om het werk op te nemen. Van deze ontruimingswerkzaamheden is een offerte verslag uitgebracht en per email naar de klant gestuurd. Dit doen wij altijd gratis vrijblijvend.

Hierin zijn alle kosten duidelijk begroot en met een omschrijving van alle werkzaamheden. 

U wilt achteraf geen onverwachte kosten krijgen. Ook wilt u niet opeens te horen krijgen dat er nog btw bij het bedrag komt. Of dat er nog de nodige stortkosten na een ontruiming in rekening worden gebracht.

Duidelijke spelregels is een must bij een dienstverlenend bedrijf dat mensen helpt bij een woning ontruiming en bezemschoon opleveren zonder stress en gedoe!

Wij kunnen als een klant dit wilt een woning ontruimen binnen 1 week in 1 dag.

Bij ons geen wachttijden, geen vakanties en altijd bereikbaar. Zelfs in vakantie tijd werken wij gewoon door om klanten te helpen bij het ontruimen van een woning. Zo ook deze opdracht in Rotterdam. Deze 3 kamer woning hebben wij ondanks kerstvakantie en drukte binnen 1 week in 1 dag ontruimd. Leegruimen en bezemschoon opleveren ondanks vakantietijden kunnen wij regelen omdat ons personeel roulerend vrij nemen en altijd zorgen voor voldoende bezetting om een woning te kunnen ontruimen.

Foto's

woning rotterdam leegmaken,opruimen,bezemschoon opleveren
woning rotterdam leegmaken,opruimen,bezemschoon opleveren
woning rotterdam leegmaken,opruimen,bezemschoon opleveren
woning rotterdam leegmaken,opruimen,bezemschoon opleveren


« Terug