Gratis prijsopgave: 010 - 30 76 314 of vul het formulier in

Bedrijfspand ontruimen

Bedrijfspand ontruimen

Werkzaamheden

Naast woningen kunnen wij ook uw bedrijfspand leegruimen. Afvoeren van bureaus, ladekasten, archiefkasten, vergadertafels, vergaderstoelen en dergelijke. Alle inboedel die u in uw bedrijfsruimte heeft staan kunnen wij voor u afvoeren. Daarnaast kunnen wij u ook helpen met het oplever klaar maken van uw bedrijfspand. Denk hierbij aan het verwijderen van stellingen, het verwijderen van vloerbedekking, of het verwijderen van tussenwanden. Ook het verwijderen van keukenblokken is een optie. En twijfelt u, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail bereiken om het te vragen.

Planning

Hoe lang wij over de ontruiming van uw bedrijfspand doen hangt natuurlijk af van de uit te voeren werkzaamheden. Het leegruimen van uw bedrijfspand doen wij meestal in één dag en kunnen wij altijd binnen veertien dagen inplannen. Moet er ook gesloopt worden, dan kunnen de werkzaamheden één tot twee werkweken duren. Hierover wordt u altijd door ons geïnformeerd nadat wij bij u langs zijn gekomen voor het maken van een offerte.

Wat doen wij met de inboedel

Helaas is er op dit moment een groot overschot aan kantoormeubilair. Desondanks proberen wij zoveel mogelijk van uw oude meubilair een tweede leven te geven. Hiervoor werken wij nauw samen met andere bedrijven. Het meubilair wat niet meer in aanmerking komt voor hergebruik zullen wij afstorten. Ook dit doen wij milieubewust. Zo zullen wij bijvoorbeeld bij alle bureaus het ijzeren frame scheiden van het houten blad. Op locatie komen wij al met meerdere wagens, waardoor wij direct bij het ontruimen van uw bedrijfspand de scheiding kunnen maken.

Niet in Rotterdam?

Bent u geïnteresseerd in onze diensten, maar is uw bedrijf niet in Rotterdam gevestigd? Geen probleem voor ons. Wij werken door de hele regio, maar willen ook weleens uitwijken naar Den Haag, Amsterdam of Utrecht bijvoorbeeld. Doordat onze verzamellocatie aan de snelweg gelegen is zijn wij zeer snel op elke locatie aanwezig.« Terug