Gratis prijsopgave: 010 - 30 76 314 of vul het formulier in

Behang verwiijderen door woningontruiming Rotterdam

Behang verwiijderen door woningontruiming Rotterdam

U heeft behang dat van de muur moet worden verwijderd? U geeft een huur woning opgezegd en nu moet alle behang eraf. U wilt het zelf doen maar komt tijd te kort want er moet ook nog een woning worden ontruimd. Heeft u een woning met nicotine aanslag en deze moet schoon gemaakt worden?

Behang van de muur halen en woningbouw klaar opleveren zonder gedoe!

Wij halen uw behang van de muur. Dit doen wij met goed opgeleid personeel. Hiervoor werken wij met speciale gereedschappen. Ook zorgen wij ervoor dat u muren glad egaal worden opgeleverd. Vaak gaat het om meerdere lagen behang. Soms ook vliesbehang. En het ergste is behang op gipsplaten. Dit gaat vaak moeilijk los.

Behang verwijderen na overlijden.

Wanneer een persoon is overleden en een woning moet worden ontruimd dan komt er een voorinspectie. Wanneer een woningontruiming wordt gedaan en zeker in Rotterdam dan wordt er ook naar het behang gekeken. Soms zijn muren geverfd dan wordt er gekeken of dit neutraal en effen is. Een must vooor een woningbouw of verhuurder om de woning behangklaar te kunnen opleveren aan een nieuwe huurder.

Behangklaar muren opleveren.

Vaak worden muren na jaren vervuild, trekken nare luchtjes in zoals rook/nicotine, of wanneer een overleden persoon zich heeft bevonden na weken overleden te zijn kan deze ruimte door vervuiling worden schoongemaakt. Ook behang van de muren af. En vaak plafonds moet worden geverfd. Dit kun je doen met latex en voorstrijk voor een goede dekking.

Foto's

behang van de muren verwijderen en behangklaar opleveren Rotterdam
behang van de muren verwijderen en behangklaar opleveren Rotterdam


« Terug