Gratis prijsopgave: 010 - 30 76 314 of vul het formulier in

Bezemschoon opleveren Rotterdam

Bezemschoon opleveren Rotterdam

Wanneer u de huur van de woning heeft opgezegd krijgt u van de woningbouwvereniging of verhuurder te horen dat u de woning bezemschoon moet opleveren. Voor u een onbekend begrip, voor ons dagelijkse kost.

Woning Leegruimen
Alle spullen moeten uit de woning verwijderd worden. Keukenkastjes moeten leeg. Kasten welke bij het huis horen, zogenoemde huiskasten mogen over het algemeen wel blijven staan.

Verwijderen lampen en gordijnen
Alle lampen in de woning moeten verwijderd worden. Een uitzondering hierop zijn de lampen in de badkamer en toilet. Wanneer de lampen verwijderd zijn, plaatsen wij kroonsteentjes. Net als de lampen moeten ook alle gordijnen, in de meeste gevallen inclusief gordijnrails, verwijderd worden.

Vloerbedekking verwijderen
Heel vaak krijgen wij te horen van klanten dat zij verwachten dat de vloerbedekking wel mag blijven liggen omdat deze er nog zo goed uitziet. Meestal blijkt dan na de voorinspectie dat de vloerbedekking toch verwijderd moet worden. In de loop der jaren hebben wij een schat van ervaring opgedaan met het verwijderen van alle soorten vloerbedekking. Laminaat, verlijmd tapijt, vinyl, kurk, enzovoort. Wij verwijderen alle vloerbedekking inclusief ondervloer tot op het beton. In het geval van een houten vloer verwijderen wij de vloerbedekking tot aan de egalisatieplaten. Ook een gelijmde vloer is geen probleem.

Schroeven verwijderen en gaten vullen
Alles wat aan de muur is geschroefd moet ook verwijderd worden. Ook de pluggen worden hierbij uit de muren gehaald. De gaten die achterblijven in de muren vullen wij met speciale muurvuller. Tegenwoordig zien wij steeds vaker dat verhuurders het vullen van de gaten in eigen beheer willen uitvoeren en dat u daar dus niet voor verantwoordelijk bent.

 

Foto's« Terug