Gratis prijsopgave: 010 - 30 76 314 of vul het formulier in

Boeken

Boeken

In ons werk komen wij zeer diverse situaties tegen waarom mensen graag de woning door ons laten ontruimen. Zo kan het voorkomen dat de nabestaanden te oud zijn om zelf nog het zware werk te doen, of bijvoorbeeld er alleen voor staan. Ook komt het voor dat families voor ons bedrijf kiezen, zodat zij onderling geen ruzie krijgen over het verdelen van de inboedel. De woning die wij deze week moesten ontruimen werd bewoont door een eenzame man.

De man “Horder..”had één grote passie en dat was boeken.

Iedere ruimte in zijn huis was gevuld met kasten vol met boeken. Na zijn overlijden was er geen nabestaande of relatie die de nalatenschap van de man kon regelen. Hierop zijn wij door de verhuurder benaderd om de woning bezemschoon op te leveren. Aangezien de woning zich in een autoluw centrum bevond, hebben wij bij de gemeente een vergunning geregeld om in dit gebied met onze bakwagens te mogen werken. Gewapend met een verhuislift en dozen hebben wij in twee dagen tijd met ons hele team honderden dozen met boeken gevuld en afgevoerd.

Steunen van goede doel:

Wij hebben voor veel van de goederen die wij binnen krijgen samenwerkingen met andere bedrijven waar wij onze goederen kunnen afgeven. Zoals bijvoorbeeld kleding, servies, witgoed en dus ook boeken. Al deze boeken krijgen weer een nieuwe bestemming en hoeven dus niet afgestort te worden of bij het oud papier te belanden. Toen de boeken eenmaal uit de woning verwijderd waren hebben wij ook de resterende meubels afgevoerd en de vloerbedekking verwijderd. Ook hebben wij de zwaar vervuilde keuken leeggeruimd. Aangezien de woning gerenoveerd gaat worden hebben wij de keuken niet schoon gemaakt. Tot slot hebben wij de gehele woning netjes aangeveegd. De woning is hierna opgeleverd aan een zeer tevreden verhuurder. Na een grondige renovatie kunnen hier binnenkort weer nieuwe herinneringen gemaakt worden.

Foto's« Terug