Gratis prijsopgave: 010 - 30 76 314 of vul het formulier in

Hennepkwekerij opruimen

Hennepkwekerij opruimen

Wij kunnen uw hennepkwekerij wietplantage opruimen en compleet afvoeren. Snel, discreet en zonder gedoe. Heeft u een hennepkwekerij in een koopwoning aangetroffen en wilt u deze laten opruimen? Wij ruimen alles op. Ook aarde, steenwol kweekmaterialen, Koolstof filters en afzuigboxen, enz.

Hennepkwekerij binnen enkele werkdagen opruimen!

Wij kunnen soms een hennepkwekerij binnen enkele werkdagen opruimen in 1 dag. Wij hebben altijd mensen en vrachtauto klaar staan om spoedklussen te kunnen uitvoeren. Zeker met een hennepplantage is spoed soms een vereiste. Wilt u snel hulp?

Bel, mail of Whatsapp ons: / 06- 38 31 80 14 ( ook whatsapp ).

Heeft u een hennepkwekerij / wietplantage en gevonden door de Politie?

Wanneer u een woning heeft onder verhuurd bent u altijd hoofdelijk aansprakelijk. Mits u schriftelijk kunt onderbouwen dat deze woning is verhuurd. U kunt door middel van een huurovereenkomst aantonen dat u niet de rechtmatige eigenaar bent van de woning dat inmiddels is verhuurd aan een derde. Wanneer een politie een kwekerij vind zal men eerst opzoek gaan naar een mogelijke eigenaar(s).

Kruipruimte verwijderen wietplantage hennepkwekerij.

Vaak bij een begane grond woning of koopwoning wordt een kruipruimte gevuld met een hennepkwekerij omdat het lastig te vinden is. Een kruipruimte is vaak ondiep en onder de vloer dus warmte kan het goed kwijt. Vaak wordt een kruipruimte nog wel dieper uitgegraven om een bepaalde hoogte te krijgen van ongeveer 1.5m hoogte. Dit is minimaal nodig om te kunnen kweken. Vaak wordt een woning doorverkocht zonder te weten dat er een kwekerij in zit. Verborgen in de kruipruimte. Daarom is het van belang om tijdens de koopoverdracht en levering een ronde te doen door het uit. Hierin wordt tijdens de overdracht alle zaken kenbaar gemaakt en gebreken moeten worden aangetoond. Een verkoper mag een woning niet met een hennepkwekrij verkopen en moet de koper hiervan inlichten.

Opruimen van Kweekaarde.

Het opruimen van kweekaarde tijdens een hennepkwekerij ontmanteling doen wij met eigen zware vervoer. Alle kweekgrond wordt milieuvriendelijk gescheiden en weer hergebruikt in tuin en akkerbouw. Wij gebruiken de grond voor nieuwe toepassingen. Zo werken we duurzaam en besparen samen het milieu.

Kabels, electra en metalen worden ook hergebruikt.

Vaak met het opruimen van een hennepplantage houden wij veel stroomdraad over. Alle kabels worden verzameld en als partij aangeboden wij een kabel verwerker voor hergebruik.

 

 

Foto's

Hennepkwekerij wietplantage afgevoerd en niets meer van te zien.
Hennepkwekerij wietplantage afgevoerd en niets meer van te zien.


« Terug