Gratis prijsopgave: 010 - 30 76 314 of vul het formulier in

Huis leeghalen na overlijden in Rotterdam

Huis leeghalen na overlijden in Rotterdam

Wilt u een huis laten leeghalen na overlijden in Rotterdam? Staat de woning vol met meubels en u weet er geen raad mee? Wilt u weten wat het gaat kosten om een woning na overlijden te laten ontruimen? Benieuwd hoe snel wij uw woning kunnen ontruimen?

Hoeveel kost een huis leeghalen na overlijden in Rotterdam?

Een vaste prijs voor het leegruimen van een huis na overlijden is niet te noemen. Elk huis is anders. Elke situatie vraagt om een andere aanpak. Een huis leegmaken na overlijden of verhuizing binnen Rotterdam kan snel worden uitgevoerd en vaak binnen 1 dag. Alleen een vaste prijs voor 1 dag werk is nog steeds lastig vanwege verschillende factoren dat onze prijs bepalen. Onze prijs wordt dus bepaalt door deze factoren:

Hoeveel kamers heeft een huis?

Welke etage bevindt een huis dat ontruimt moet worden?

Is er een lift aanwezig?

Parkeren voor de deur?

Berging of kelderbox aanwezig dat ook ontruimd moet worden?

Huur of koophuis? Makelaar of woningbouw opleveringseisen?

Behang verwijderen, herstelwerk, schoonmaak of tuin opknappen voor oplevering?

Inkoop van meubels, verzameling, hobby’s, partij of design goederen?

Inpakken en demonteren tijdens huis leeghalen na overlijden in Rotterdam.

Wij kunnen voor u grotere meubels demonteren. Demonteren van meubels zoals een bed, kledingkast of wandkast. Misschien een wasmachine of droger ontkoppelen? Of een fornuis gasleiding losmaken? Ook inpakken van kleine spullen uit kasten. Het uitruimen van kleine spullen doen wij met onze stapelkratten. Deze zijn sterk en vaker te gebruiken. Wij schenken veel aan goede doelen. Daarom is het vaak ook beter dat wij zelf alles inpakken zodat wij:

  1. Een goede verdeling maken van bruikbaar en niet-bruikbaar.
  2.  Kratten bij onze goede doelen worden afgeleverd en leeg retour ontvangen om ze weer te kunnen vullen tijdens een nieuwe ontruiming.

Moet u een overvol Horders huis leeghalen na overlijden in Rotterdam?

Dit kan een huis zijn dat zo vol staat dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Een huis dat propvol staat is door een normaal persoon of gemiddelde familie niet meer zelf te ontruimen. Een huis leegmaken in Rotterdam op een etage met een verhuislift van een Horder kan soms 2 tot 3 dagen duren. Ondanks onze vele ervaring en snelle aanpak kan het werk vaak 3 dagen tijd kosten. Wij werken dan wel volgens een systeem. Een huis vol kleine spullen betekent ook vaak veel bruikbare spullen. Daarom zetten wij nooit een container voor de deur maar nemen alles mee met onze vrachtauto`s. Zo worden veel meer bruikbare uit afval gesorteerd en geschonken aan een goed doel. Met een container wordt vaak alles weg gegooid als afval onder het hoogste tarief.

Bent u nieuwsgierig en wilt u ook hulp van ons?

Wilt u een offerte of heeft u vragen? Bel 06 – 38 31 80 14 of email: .

 

 

 

 

Foto's

Huis leeghalen na overlijden Rotterdam
Huis leeghalen na overlijden Rotterdam
Huis leeghalen na overlijden Rotterdam
Huis leeghalen na overlijden Rotterdam


« Terug