Gratis prijsopgave: 010 - 30 76 314 of vul het formulier in

huurhuis leegmaken Ridderkerk

huurhuis leegmaken Ridderkerk

Naar aanleiding van een aanstaande ruzie is toch besloten een ontruimingsbedrijf in te schakelen voor het leegtrekken van de huurwoning in een flat 7e etage hoog. De woning bevond zich op het einde van de galerij dus tijdens het leegruimen van de woning moesten ze ver lopen met de meubels. Ook de berging moest leeg opgeruimd worden.

Huurwoning in een flat leegmaken in Ridderkerk.

Een woning leegmaken met de hele familie samen? Bijna niet te doen. Broers en zussen hebben allemaal een baan, hobby en sport. Daarnaast ook kinderen en misschien kleinkinderen die de nodige aandacht vragen. Vaak komen wij ook als bedrijf om de hoek kijken als het te laat is. Wanneer de broers en zussen al zijn begonnen en inmiddels al misschien een pols heeft verdraaid of problemen met de rug. Dan is het eigenlijk al te laat. Een huurwoning laten leegmaken door jonge sterke fitte verhuizers ontruimers is de oplossing.

Uw handen vrij om andere zaken te regelen zoals adres opzeggen, abonnementen opzeggen, afspraken met de bank maken en notaris voor een mogelijke boedel verdeling.

In Ridderkerk een verhuislift inzetten tijdens een huurwoning leegmaken.

Wij hebben onze verhuislift ingezet om op de 7e etage alle meubels naar beneden te halen. Veel meubels konden in 1 keer op de lift naar beneden. Demontage was dus in veel gevallen niet nodig. In Ridderkerk is vaak veel ruimte om een lift op te bouwen omdat ze vaak grote flats woningen hebben met ruimte stoep of parkeer mogelijkheden voor de deur. Onze verhuislift inzetten zorgt er ook voor dat de woning sneller klaar is met leegmaken.

Goede doel steunen of kleinzoon kon meubels verkopen.

De kleinzoon wilde graag een centje bijverdienen om van de zomer op vakantie te gaan en heeft een aantal meubels geprobeerd te verkopen. Echter waren er nog tal van meubels niet kwijt geraakt. Ondanks inspanningen om het te verkopen is het niet gelukt, daarom hadden wij het alsnog meegenomen en hiermee een goede doel gesteund. Wij bezorgen de bruikbare meubels aan Afrikaanse stichtingen die deze naar Afrika verscheept.

Foto's

huurhuis leegruimen leegmaken opruimen in Ridderkerk
huurhuis leegruimen leegmaken opruimen in Ridderkerk
huurhuis leegruimen leegmaken opruimen in Ridderkerk
huurhuis leegruimen leegmaken opruimen in Ridderkerk


« Terug