Gratis prijsopgave: 010 - 30 76 314 of vul het formulier in

Inzamelen PC, laptops en elektronica

Inzamelen PC, laptops en elektronica

Inzamelen PC, laptops en elektronica is van groot belang om het milieu te ontlasten, duurzaam te kunnen ondernemen en grondstoffen schaars zijn. Inzamelen PC, laptops en elektronica doen wij dagelijks tijdens een ontruiming. Veel elektronica, pc laptops worden opnieuw hergebruikt of omgesmolten tot nieuwe producten.

Mineralen in oude PC`s.

Veel oude computers hebben diverse materialen verwerkt. Materialen zoals: Aluminium, koper, RVS, IJzer, en kunststof printplaten. Deze mineralen kunnen uiteindelijk los worden omgesmolten tot een nieuw eindproduct. Zelfs printplaten worden hergebruikt. Hier zit een laagje goud op gesmolten om een zo goed mogelijke geleiding te geven. Hierdoor kunnen hoge snelheden voor pc behaalt worden en gegevens sneller uit gelezen.

Kopieermachines, printers en beeldschermen kunnen ook worden gerecycled.

Het hergebruiken en recyclen van andere electronics zoals printers, audio en bijvoorbeeld kopieerapparaten of oude tv`s is wat wij dagelijks sorteren. Deze worden ook helemaal uit elkaar gehaald en als onderdelen aangeboden voor omsmelten tot een nieuwe substantie. Veel huishoudelijke apparaten worden vaak weg gegooid terwijl die een schadepost kunnen zijn voor het milieu. Ook is het goedkoper om goud, aluminium enz uit bestaande producten te halen dan uit de grond ( mineralen uit de bodem opgraven in mijnen ).

Groot gedeelte van afgedankte computers worden verscheept naar Afrikaanse landen.

Een groot deel van hier afgeschreven computers, laptops, notebooks, tablets en mobiele telefoons worden ingezameld en verstuurd naar Afrikaanse landen. Oude tv`s, monitoren of pc het maakt niet uit wat u heeft of het wordt door ons ingezameld en apart gezet voor transport met container naar landen als Afrika.

Ook mobiele telefoons of tablet worden door ons ook verzameld.

Wij komen tijdens een ontruiming vaak mobiele telefoons gsm tegen of een oude tablet die wij dan verzamelen met uiteindelijk als doel om het te recyclen voor de grondstof waarmee dit is gemaakt. Uiteraard zullen wij alle gegevens die erop staan vernietigen. Deze apparaten worden dan vaak door ons of in fabrieksstand gezet of onklaar gemaakt zodat gegevens niet meer te achterhalen zijn. Bij computers zullen wij hardenschijven verwijderen en vernietigen.

Heeft u een partij computers, gsm`s of tablets dan zijn wij zelfs geïnteresseerd om het op te kopen. U kunt ons bereiken op 06 – 38 31 80 14 of email: .

 

Foto's

computer, electronica recyclen, duurzaam, hergebruik, tablet, gsm, telefoon inleveren, opkoper
computer, electronica recyclen, duurzaam, hergebruik, tablet, gsm, telefoon inleveren, opkoper


« Terug