Gratis prijsopgave: 010 - 30 76 314 of vul het formulier in

Kamer verzorgingstehuis leegmaken

Kamer verzorgingstehuis leegmaken

Kamer verzorgingstehuis leegmaken in Rotterdam. Senioren kamer begeleidwoning leegruimen binnen 5 dagen. Hulp bij een begeleid wonen kamer ontruiming in Rotterdam binnen gestelde termijn? Speciaal voor kamer woning in een verzorgingstehuis hebben wij rolkarren en transport hulpmiddelen.

Wilt u een verzorgingstehuis kamer woning laten ontruimen in Rotterdam?

Wij kunnen binnen enkele werkdagen langskomen om uw kamer te ontruimen. Vaak laten wij een koelkast van het huis staan. Ook een kookstel als dit aanwezig is laten wij staan. Een hoog laag bed van het huis blijft ook in de kamer achter. Rest wordt door ons eruit gehaald. Inpakken en demontage van grote items als een kledingkast bijvoorbeeld behoort tot de mogelijkheden.

Wat kost een gemiddelde 1 kamer woning in een verzorgingstehuis in Rotterdam?

Een kamer woning ontruimen en leegmaken bedraagt gemiddeld tussen 300 en 500 EUR. Dit voor inpakken, demonteren en alles meenemen. Ook niet-bruikbare spullen worden door ons meegenomen. Wij werken net als een verhuizer met rollend gereedschap zoals transport karretjes om alles op te zetten. Dit om alles soepeler te laten verlopen en de meubels sneller naar beneden te krijgen. Ook het gebruik van de lift in een senioren gebouw gaat langzaam en worden veel meer dan een normaal gebouw gebruikt. Waarom? Omdat bijna elke bewoner gebruik moet maken van deze lift omdat deze mensen slecht ter been zijn en vaak niet lang kunnen blijven staan. Liften gaan langzaam en worden hele dag door in gebruikt genomen wat voor ons vertraging zorgt omdat wij hierdoor lang moeten wachten op een lift. Daarnaast moeten we vaak lange gangen door lopen met de meubels. Dit alles zorgt ervoor dat een prijs gemiddeld tussen de 300 EUR en 500 EUR zal kunnen bedragen.

Let op: tip voor u een kamer laat ontruimen in Rotterdam.

Veel kamer woningen in verzorgingstehuizen hebben meestal een val alarm -paniek knop inclusief intercom voor oudere senioren die slecht ter been zijn en of begeleid wonen met toezicht. Hoe werkt een val alarm voor senioren?

Het werkt vrij eenvoudig. Oudere senioren dragen een ketting hanger met een knop waarop gedrukt kan worden in geval van paniek of er is iets ergs aan de hand. Wanneer iemand valt is het van levensbelang om er zo snel mogelijk bij te zijn en deze knop geeft en S.O.S. sein naar de receptie van het tehuis. Hierdoor kan er direct een verpleging naar toe worden gestuurd.

Maar vaak worden deze hangers plus intercom weg gegooid bij een ontruiming. Echter is deze senioren alarm set duur en heeft men al borg voor betaald die niet meer terug wordt gegeven wanneer dit kwijt raakt. Gemiddeld kost een alarm installatie 350 EUR borg dat u kwijt bent mocht u het weg gooien.

Foto's

kamer verzorgingstehuis rotterdam begeleidwonen begeleiding senior
kamer verzorgingstehuis rotterdam begeleidwonen begeleiding senior


« Terug