Gratis prijsopgave: 010 - 30 76 314 of vul het formulier in

Koopwoning eengezinswoning leeghalen Rotterdam

Koopwoning eengezinswoning leeghalen Rotterdam

Koopwoning leeghalen, uitruimen en opruimen binnen 1 week in 1 dag in Rotterdam? Ja, wij kunnen dit voor u doen!

Bel 06 – 38 31 80 14 of

Na verhuizing van een hoekwoning naar een kleinere appartement binnen Rotterdam moest de eengezinswoning van onze klant leeg. In de 37 jaar dat onze klant in de woning gewoond heeft zijn er mooie meubels verzameld, maar ook meer dan genoeg spullen zijn niet meer herbruikbaar. Meubels met emotie en persoonlijke waarde. Veel mensen schaffen in de loop der jaren nieuwe meubels aan. Deze oud bewoner heeft veel gekregen uit erfenissen, diverse hobby`s gehad en zeer brede interesse gehad.

Oude meubels hoeven niet weg gegooid te worden.

Meubels 50 jaar oud is voor de 1 afval om weg te gooien en voor de ander een Vintage object. Veel meubels uit de jaren 50, 60 of 70 zijn gemaakt door werklieden die liefde hadden voor hun vak. Deze meubels zagen er fancy uit en moest vaak lang mee gaan. In die tijd was er vooral in Nederland veel vraag naar houten meubelen en vooral meubels die in delen op te bouwen waren. Ook veel meubels uit Nederland werden gemaakt door fabrieken die een echte merk naam uitdroegen zoals Pastoe, Gelderland, Formule wandkasten, enz.

Deze meubels zijn nog steeds hip en tijdloos. Daarom prima bruikbaar en goed voor nog een ronde. Wij hebben afzetkanalen die dagelijks opzoek zijn naar vintages meubels.

Vintage meubels zijn soms zelfs geld waard en inkoopwaardig. Dus dit kan ook nog eens schelen op de totale ontruimingsprijs.

Koopwoning leeghalen, uitruimen en opruimen in Rotterdam.

Van spullen uitzoeken, grote kasten demonteren, bedden uit elkaar schroeven, schilderen, kastjes van de muren halen, banken tafels stoelen naar buiten sjouwen is wat wij dagelijks doen. Sjouwen, verplaatsen, verhuizen leegruimen en opruimen voor mensen in Rotterdam. Ook wordt er van alles uitgezocht wat bruikbaar is en wat niet. kapotte meubels of defecte tv`s of wasmachine die stuk is wordt direct als afval gesorteerd. Tijdens het opruimen, leegmaken en uitruimen kijken we ook naar kleine spullen zoals kleding, potten en pannen, boeken, gereedschap en decoratie of curiosa dat we als bruikbaar inpakken om netjes mee te nemen.

Foto's

koopwoning leeghalen, leegruimen, uitruimen rotterdam
koopwoning leeghalen, leegruimen, uitruimen rotterdam


« Terug