Gratis prijsopgave: 010 - 30 76 314 of vul het formulier in

Koopwoning leegmaken Schiedam

Koopwoning leegmaken Schiedam

Koopwoning ontruimen en leegmaken in Schiedam in opdracht van familie.

Een oudere dame heeft na overlijden een vol huis achter gelaten. Er waren geen kinderen en klein kinderen. Wel waren er nichten van deze mevrouw die in aanmerking kwamen voor het ontruimen van dit huis. Deze koopwoning in Schiedam moest leeg gemaakt worden. Leegmaken, demonteren, inpakken en alles afvoeren. Echter stoffering zoals vloerbedekking mocht blijven liggen.

Inkoop tijdens een koop woning ontruimen in Schiedam.

inkoop woning ontruimen schiedam

Inkoop Audio set tijdens een woning ontruimen in Schiedam. Kosten worden gehalveerd en het huis was in 2 dagen leeg en verkoop klaar.

Met het ontruimen van deze woning is rekening gehouden met inkoop. Wij hadden met familie afgesproken dat er een prijs verlaging zou komen op moment dat er waardevolle spullen door ons mocht worden overgenomen. En dat heeft deze familie ook gedaan. Wij mochten een audio apparatuur set overnemen, een vintage jaren 70 wandsysteem en wat klein curiosa. Dit bracht een leuke inkoop vergoeding op. De rekening kon hierdoor gehalveerd worden en alle werkzaamheden werd door ons uitgevoerd. Zo was dit appartement in 2 dagen leeg en verkoop klaar opgeleverd.

Woning ontruimen en goede doel steunen met bruikbare meubels en kleingoed.

Naast het inkopen kunnen wij ook bruikbare niet inkoopwaardige meubels en kleingoed schenken aan een goed doel. Wij vinden het belangrijk dat niet alles zomaar wordt weg gegooid. Het hergebruiken en zo het milieu ontlasten vinden wij net zo belangrijk als de ontruiming en alle bijkomende werkzaamheden. Daarom werken wij met een stichting dat in het leven is geroepen om jonge mensen te helpen aan een baan en maatschappelijk bij te dragen aan opvoeding, sturing,coaching en begeleding. Het is een stichting met en voor jongeren.

Wat doet deze goede doelen stichting met bruikbare meubels en kleingoed?

Deze stichting werkt met Jeugdigen en jongeren met een afstand tot de maatschappij. Vaak zijn het probleem jongeren vanwege baldadigheid, gezondheid, achterstand in ontwikkeling en opvoeding. Deze jongeren hebben sturing, coaching en begeleiding nodig. EN bovenal veel aandacht! Dit wordt door deze stichting opgelost door een winkel te runnen door en met jongeren. Deze winkel geeft jongeren een mogelijkheid om te leren met geld om gaan, met mensen te communiceren, leren met collega`s te werken, basis vaardigheden en communicatie om de werkvloer en vooral respect naar elkaar te hebben. Daarom wordt een winkel met gebruikte meubels en kleingoed uit gestald. Met een kassa voor kleine geld bedragen van paar euro`s zodat men kan omgaan met geld, kassa, bedrijfsstructuur. Ook zijn er begeleiders op de werkvloer en is er wekelijks sociale controle doormiddel van schoolleraren en klassenvertegenwoordigers aanwezig.

 « Terug