Gratis prijsopgave: 010 - 30 76 314 of vul het formulier in

Ontruiming koopwoning Capelle

Ontruiming koopwoning Capelle

Na een scheiding is de woning voor onze klant te groot geworden. Samen met haar dochter gaat ze verhuizen naar een kleinere woning. De woning moet klaar gemaakt worden voor verkoop en na verkoop moet de woning leeg geruimd worden en opgeleverd worden voor de koper. Het nieuwe huis wordt echt een nieuwe start en dus moet heel veel van de inboedel van het oude huis door ons mee genomen worden. Een ontruiming als deze vraagt echt om maatwerk. Vooraf komen wij langs bij de klant om het hele proces van ontruimen door te spreken en de wensen van de klant aan te horen.

In dit geval komen wij eerst binnen twee weken langs voor het afvoeren van een eerste partij meubels en dergelijke, zodat de makelaar foto’s kan maken voor de verkoop van de woning. Onze klant is hierbij zeer hulpvaardig door de spullen die afgevoerd moeten worden duidelijk gescheiden te hebben van de spullen welke moeten blijven staan. De woning kan nu in de verkoop. Zodra de verkoop rond is en een datum van sleuteloverdracht bekend is gaan wij aan de slag met het leegruimen van de complete woning. Ook de garage en schuur worden door ons niet vergeten. Hierbij maken wij zoals gebruikelijk weer de scheiding tussen bruikbare inboedel en af te voeren goederen. Gezien de omvang van de woning doen wij deze ontruiming in twee dagen.

Naast het leegruimen van de woning kunnen wij de klant ook helpen met de eindschoonmaak van de woning. Ook het bijsnoeien van de tuin behoort tot de mogelijkheden. Zo hoeft een klant zich geen zorgen te maken over de oplevering van de woning. Het komt ook voor dat u meubels heeft die u niet direct kwijt kan in uw nieuwe woning, maar die u ook niet graag afgevoerd ziet worden. Wij kunnen deze meubels naar een opslagbox in de buurt brengen. Hier sluit u zelf een contract af en kunt u dus altijd bij uw spullen.« Terug