Gratis prijsopgave: 010 - 30 76 314 of vul het formulier in

Pand leeg opleveren na overlijden

Pand leeg opleveren na overlijden

Een pand opleveren conform eisen verhuurder? Een woning op een verdieping ontruimen en veegschoon opleveren na overlijden? Hulp nodig met verwijderen van uw stoffering zoals vloerbedekking, lampen verwijderen en raamdecoratie afvoeren? U heeft een familielid jaren  niet gezien en opeens na een overlijdens bericht is er een vol huis dat ontruimd moet worden?

Een pand leeg opleveren in 1 dag binnnen 1 week?

Een pand in Rotterdam, Amsterdam, Dordrecht, Utrecht of in Den Haag dat u moet leegmaken na overlijden? Wij werken door bijna heel Nederland. Komen u graag helpen en binnen de randsteden kunnen wij in 1 week uw woning, appartement of pand in 1 dag leeg opleveren. Of het nu om een klein huisje gaat met bijvoorbeeld 2 kamers of een vila woning vrijstaand met ca 250 m2 vloeroppervlakte wij kunnen het snel en professioneel ontruimen. Zo helpen wij onze klanten met sjouwen, inpakken, demonteren, transporteren en afvoeren. Dit is inclusief bruikbare meubels en kleingoed schenken aan een goed doel.

Pand leegmaken na overlijden en opkoop van de  meubels.

Wij kunnen uw interessante meubels opkopen en verrekenen met de werkzaamheden voor de ontruiming. Een ontruiming uitvoeren kost geld. Dit is vaak een dure aan gelegenheid. Deze kosten kunnen gerediceerd worden door mogelijke inkoop. Inkoop van meubels en kleingoed met een waarde voldoende om te kunnen verrekenen. Om u een indruk te geven wat voor ons bijvoorbeeld inkoopwaardig is:

Design meubels,

Goud & Zilver,

Electrisch gereedschap,

Verzameling of interessante partij items,

Schilderijen,

Vintage meubelen uit de jaren 50 tot 70…

Bijzondere klokken of snuisterijen of indonische items,

Enz,

Pand ontdoen van spullen en schoonmaken.

Een pand ontdoen van meubels en kleine spullen is wat wij dagelijks voor klanten uitvoeren. Wij kunnen uw pand of woning ook grondig schoonmaken na een ontruiming. Dit schoonmaken wordt dan gedaan in de natte ruimtes zoals keuken, douche en wc. Stofzuigeren, Ramen zemen en alle kozijnen afnemen. Wij doen een schoonmaak voor verkoop of eindoplevering aan verhuurder. Zo bent u overal vanaf.

Foto's

Pand opleveren en schoon maken
Pand opleveren en schoon maken
Pand opleveren en schoon maken
Pand opleveren en schoon maken
Pand opleveren en schoon maken
Pand opleveren en schoon maken
Pand opleveren en schoon maken
Pand opleveren en schoon maken


« Terug