Gratis prijsopgave: 010 - 30 76 314 of vul het formulier in

Praktijkruimte leegruimen Capelle a/d IJssel

Praktijkruimte leegruimen Capelle a/d IJssel

Naast het leegruimen en bezemschoon opleveren van woningen zijn wij ook in te zetten voor het leegruimen van kantoorruimtes, hele kantoorpanden of praktijkruimtes. Zo gaat het in dit geval om het leegruimen van een praktijkruimte van een psycholoog in Capelle a/d IJssel. De praktijkruimte bevindt zich op de 1e etage, maar is bereikbaar via een ruim trappenhuis en onze wagens kunnen wij voor de deur parkeren.

De klant had al het nodige voorbereid. Alles wat wij moesten afvoeren stond netjes bij elkaar en in dozen ingepakt. Dit is voor ons zeker niet nodig. Wij zijn het gewend om zelf alle kasten leeg te maken en ruimtes in te pakken. Hiervoor hebben wij altijd inpakmateriaal zoals kratten, vuilniszakken en puinzakken bij ons. Ook dekens, spanbanden en seal behoren tot de vaste uitrusting die wij bij ons hebben.

Voor het demonteren van kasten en bureaus hebben wij daarnaast ook een goed gevulde gereedschapskist bij ons. Hierdoor komt elke ontruiming bij ons tot een goed eind.

De eigenaar van de praktijkruimte wilde naast het leegruimen van het pand ook graag een aantal kasten verhuisd naar de eigen woning. Ook dit hebben wij met de grootste zorg uitgevoerd.

Naast het leegruimen van kantoorpanden en verhuizen van diverse meubels kunnen wij u ook helpen met andere werkzaamheden die op uw pad komen wanneer u uw kantoor gaat verlaten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verwijderen van (verlijmde) vloerbedekking, verwijderen van receptie, verwijderen van scheidingswanden, verwijderen van keukenblok.

Twijfelt u of u bij ons aan het juiste adres bent voor de werkzaamheden benodigd bij de oplevering van uw kantoorpand, dan kunt u ons altijd een mail sturen of bellen met 085-401 97 62.

 

Foto's« Terug