Gratis prijsopgave: 010 - 30 76 314 of vul het formulier in

Rotterdam woning leegruimen

Rotterdam woning leegruimen

In Rotterdam een woning leegruimen en behang klaar opleveren? Een woning met zware nicotine aanslag waarin veel is gerookt netjes  schoon opleveren? Een zwaar vervuilde horders woning leegmaken? Een verwilderde tuin schoon en netjes opleveren?

U bent opzoek naar een woning leegruimer?

Een bedrijf dat op korte termijn een woning, bedrijfspand of appartement kan ontruimen en alle inboedel kan afvoeren? Stop met zoeken! Wij zijn uw oplossing voor het ontruimen, verhuizen en veegschoon opleveren conform eisen woningbouw of makelaar. Wij maken zelfs uw berging leeg, bezorgen meubels thuis, maken de woning schoon, ook tuin kan opgeruimd worden indien dit gewenst is. U bent zo van alle gemakken voorzien.

Tuin opschonen en onkruid verwijderen:

Een woning ontruimen is onze dagelijkse bezigheid. Ook vragen klanten ons om wij de tuin kunnen opruimen, schoonmaken en terug snoeien tot het er verzorgt uitziet. Een boom weg zagen, heg snoeien, onkruid verwijderen en soms ook terras schoonspuiten of tegels onkruid vrijmaken.

Schuur of berging leegmaken:

Ook maken wij uw schuur of berging leeg. Stellingen kunnen door ons worden gedemonteerd. Kasten kunnen weg gehaald worden net als bij een woning ontruiming zo leeg mogelijk maken. Ook wordt nadien de vloer helemaal aangeveegd. Tijdens het leegmaken van een berging of schuur of kelderbox zullen wij de spullen zoveel mogelijk scheiden in bruikbaar of afval. Zoveel mogelijk recyclen en hergebruiken. Zo ontlasten we het milieu. En er komen vaak juist hele mooie spullen uit een schuur. Zoals vintage fietsen voor studenten, gereedschap voor stichting “red gereedschap”.

Snel een woning laten ontruimen in Rotterdam?

Wij kunnen binnen 1 a 2 werkdagen uw woning ontruimen en bezemschoon opleveren. Door een vaste team medewerkers met jaren lange opleiding zijn wij in staat om een woning in Rotterdam te ontruimen binnen 1 week in 1 a 2 werkdagen. Zo makkelijk kan het gaan. Bel of mail ons:

of 06 – 38 31 80 14 ( Whatsapp )« Terug