Gratis prijsopgave: 010 - 30 76 314 of vul het formulier in

Schuur slopen tijdens woning ontruimen

Schuur slopen tijdens woning ontruimen

In opdracht van een klant: een schuur gelegen naast de woning afbreken en opruimen naar aanleiding van een woningontruimen Rotterdam.

Bij een huurwoning via een woningbouw of makelaar wordt een voor en eind inspectie gehouden. Een inspectie wordt altijd door een medewerker van een woningbouw of makelaar uitgevoerd. Tijdens deze inspectie wordt de woning bekeken naar gebreken om het weer in originele staat op te kunnen leveren. Het opleveren van een huurwoning in Rotterdam en omstreken geldt een aantal criteria waaraan moet worden voldaan.

Dit zijn standaard opleveringseisen van een aantal woningbouw coorporaties voor wat betreft tuin, schuur of berging:

  1. Tuin kaal, leeg en ontdaan van onkruid. Bomen en struiken terug snoeien.
  2. Berging, kelderbox moet leeg en bezemschoon.
  3. Schuur leegruimen en kaal opleveren.
  4. Bijgebouw of zelf aangebrachte schuur moeten worden gesloopt. Mits deze kan worden overgenomen door nieuwe bewoners.

 

Overname van boedel:

Bij het opzeggen van de huur wordt kan er een nieuwe huurder verschijnen en in aanmerking komen voor een overname. Een nieuwe huurder moet dan wel eerst worden toegelaten als nieuwe huurder, tevens krediet waardig worden bevonden, inkomenseis moet voldoende zijn en als 1 genomineerd staan op de aanmeldingslijst om in aanmerking te komen voor deze huurwoning.

Wanneer dit allemaal op groen staat is het mogelijk om een deel van de boedel aan te bieden aan de nieuwe huurder. Bij het aan gaan van deze afspraken moet je er wel voor zorgen dat alles schriftelijk wordt vastgelegd. Een overname lijst voor beide partijen ( huurder en vertrekkende huurder ) moet dit ondertekenen. Je kunt vanalles laten overnemen van vloerbedekking tot raamdeco tot lampen maar ook een aangebouwde schuur is mogelijk.

 « Terug