Gratis prijsopgave: 010 - 30 76 314 of vul het formulier in

Senioren aanleunwoning ontruimen Capelle aan den IJssel

Senioren aanleunwoning ontruimen Capelle aan den IJssel

Vandaag stond voor ons een seniorenwoning ontruimen in Capelle aan den IJssel op de agenda. Een senioren aanleunwoning is vaak gehuurd en moet dan bij opzeggen van de maandelijkse huur bezemschoon opgeleverd worden. Dit bezemschoon opleveren conform eisen woningbouw betekent:

  • Vloerbekking verwijderen incl lijmresten,
  • Gordijnen, lamellen, vitrage, jaloezien, enzo ( alle raamdecoratie ) verwijderen inclusief schroeven en pluggen. De gaatjes moeten nadien netjes worden opgevuld met daarvoor bedoelde vulmiddel. ( geen tandpaste ! )
  • Alle spijkers, schroeven en pluggen uit de muren en gaatjes ook opvullen,
  • Indien aanwezig trap bekleding verwijderen en lijmresten vrij opleveren,
  • Schoonmaken tuin en onkruid vrij opleveren,
  • Schoonmaken sanitaire voorzieningen, ramen zemen, deuren – kozijnen afnemen en stopcontactdozen afnemen.

Wij hebben als doelstelling om zo minimaal mogelijk afval te genereren bij een senioren aanleunwoning ontruimen. Het sorteren van bruikbare en niet-bruikbare wordt al vanaf de woning uitgezocht. Doormiddel van eigen kratten en goed inpakmaterialen wordt dit ook voor u geregeld.

Om zo minimaal mogelijk afval over te houden werken wij samen met een stichting dat zoveel mogelijk goede bruikbare boedel en huisraad aannemen. Deze stichting is voor jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans geeft om ervaring op te doen met het runnen van een winkel. Veel van het oude serviesgoed, meubilair, witgoed en dergelijke hebben wij een tweede leven weten te geven via dit goede doel.

Foto's

Senioren aanleunwoning ontruimen capelle aan den ijssel
Senioren aanleunwoning ontruimen capelle aan den ijssel


« Terug