Gratis prijsopgave: 010 - 30 76 314 of vul het formulier in

Verhuislift in Rotterdam tijdens woning ontruimen

Verhuislift in Rotterdam tijdens woning ontruimen

Met onze verhuislift ontruimen wij woningen en appartementen in Rotterdam op verdiepingen boven 2 etage. Onze verhuislift kan tot een hoogte van 30 meter. Dit is omgerekend 10 etage. Wanneer wij een woning ontruimen in Rotterdam en kunnen onze lift inzetten geeft ons dit grote voordelen. Naast voordelen biedt het u ook een goedkopere prijs. Wij ontruimen met onze verhuislift ook buiten Rotterdam en elders in het land.

Voordelen van onze verhuislift.

Onze verhuislift heeft als voordeel tijdens een ontruiming:

  1. Bespaart tijd door efficient in te zetten van onze lift kunnen wij sneller meubels en spullen verplaatsen naar beneden.
  2. Bespaart mankracht. Dit resulteerd in goedkopere prijs.
  3. Onze verhuislift bespaart u schade en vernielingen tijdens het ontruimen van een woning.
  4. Zorgt voor minder op onthoud in de liften van het geebouw. Vaak oudere mensen die slecht ter been zijn hebben veel hinder als er ontruimt wordt via de lift van het pand. Dan worden liften intensief gebruikt en moeten oudere slecht terbeen vaak veel te lang wachten op liften. Dit tot grote ergenissen en stress.
  5. Arbo technisch is het werken met een verhuislift ook een vereiste. Traplopen is vaak te gevaarlijk met grote meubels.

Hoe snel werkt een verhuislift?

Een verhuislift opbouwen duurt ongeveer 15 min arbeid. Na het opbouwen kan er direct worden gewerkt met een verhuislift. Deze lift is altijd met onze eigen opgeleide bediening. Het afbouwen na voltooien van een ontruiming duurt ook gemiddeld 15 min.

 

 

 

 

Foto's

verhuislift rotterdam woning ontruimen
verhuislift rotterdam woning ontruimen


« Terug