Gratis prijsopgave: 010 - 30 76 314 of vul het formulier in

Verhuislift inzetten bij een woning ontruimen in Rotterdam

Verhuislift inzetten bij een woning ontruimen in Rotterdam

Wij kunnen onze verhuislift inzetten bij een ontruiming in Rotterdam. Een woning vanaf 4 etage is vaak geen lift. Een huis ontruimen zonder lift op een hoge verdieping is dan vaak een probleem. Hoe komen de meubels naar beneden zonder schade? Een huis ontruimen met verhuislift omdat veel niet in de lift past? Een verhuislift gebruiken om een ontruiming sneller en beter uit te kunnen voeren.

Vroeg en nu liften van meubels tijdens een ontruiming.

Vroeger gebruikte men TOUW-EN-BLOk… Dit gebeurde doormiddel van een katrol en lang henneptouw waar een haak met gevloten touw aan zat. Hierin kon men vroeger spullen op en neer hijsen. Dit hijsen moest altijd met 2 a 3 man doen. Nu tegenwoordig is dit achterhaald. Met een verhuislift is maar 1 man nodig. En werkt ook veel sneller met op en neer liften. Daarnaast kunnen er ook veel zwaardere items getransporteerd worden.

Onze verhuislift gaat tot de 10e etage.

Wij ontruimen al jaren lang woningen met onze verhuislift. Wanneer er plaats is voor het gebouw en er een balkon of groot raam aanwezig is dat open kan zal er een verhuislift worden geplaatst. Onze verhuislift is gebouwd om een stevige vrachtauto en kan gemakkelijk opgebouwd en bediend worden door opgeleid personeel. Wanneer onze lift niet voor de deur kan staan zal er een straatontheffing worden aangevraagd. Zo kunnen wij toch met onze verhuislift wij uw woning komen.

Waarom een verhuislift gebruiken bij een woning leegmaken in Rotterdam?

Omdat het sneller werkt met een verhuislift. Omdat wij dan geen schade maken aan het gebouw. Ook bewoners hebben dan minder hinder ervan omdat wij de lift inpandig niet onnodig bezet houden. Ook is het Arbo proef en veiliger te werken dan alles via een trap naar beneden sjouwen. Een ontruiming met een verhuislift kan nu ook efficienter worden uitgevoerd.

Wij zorgen voor bediening van de lift zodat u er geen omkijken naar heeft.

Wanneer wij een verhuislift opbouwen zal er een raam voorzichtig uit het kozijn gehaald worden. Of een balkon wordt ingepakt met een deken om schade en krassen te voorkomen aan het balkon. Tevens gebruiken wij stempelplaten om de straat te beschermen met afstempelen.

Onze lift wordt jaarlijks gekeurd en technisch onderhouden om veilig te werken.

Wij werken vaak op grote hoogte. Daarom is onderhoud noodzakelijk. Een timmerman met bot gereedschap kan ook niet werken. Er wordt veel gevraagd van een ontruimer bij een ontruiming op een hoge etage met een verhuislift. Er morgen geen ongelukken gebeuren. Er moet snel gewerkt worden. En vaak ook onder verschillende weersomstandigheden. Onze verhuislift geeft u ook veel gemak en wij als ontruimingsbedrijf kunnen ook niet meer zonder een verhuislift.

 

 

Foto's

Verhuislift woning ontruimen rotterdam
Verhuislift woning ontruimen rotterdam


« Terug