Gratis prijsopgave: 010 - 30 76 314 of vul het formulier in

Verzorgingstehuis verpleegtehuis kamer ontruimen Vlaardingen

Verzorgingstehuis verpleegtehuis kamer ontruimen Vlaardingen

Er is een dierbare overleden. Aan u de taak om een 1 of 2 kamer woning te ontruimen? Een begeleid worden of gesloten afdeling? Een tehuis voor senioren in Vlaardingen? Een 1 kamer woning in een verpleegtehuis of verzorgingstehuis ontruimen in Vlaardingen en omstreken binnen 5 dagen! Ja u wordt verzocht een ontruiming uit te voeren binnen 5 dagen. Dit geeft stress, paniek en chaos. Daarom nemen wij dit graag uit handen en binnen de gestelde 5 dagen.

Een verzorgingstehuis leegmaken en schoon opleveren.

Wij kunnen uw verzorgings- verpleeg tehuis leegmaken van uw dierbare. Uw dierbare heeft hier waarschijnlijk een korte periode gewoond. Vaak is dit het laatste stadium van iemand leven. Het is ook vaak begeleid wonen en soms zelfs gesloten afdeling voor mensen met een ernstige verwaarlozing. Een persoon dat komt te overlijden in een verpleeg tehuis geeft altijd meer stress. Dit vanwege de snelheid waarmee een kamer of 2 kamer woning moet worden opgeleverd. Een oplevering betekent vaak leegmaken. En in sommige gevallen schoonmaken bij overdracht.

Wij kunnen snel ontruimen zonder overlast voor de bewoners.

Wij hebben door de jaren heen een aantal handige foefjes ontwikkeld. Zo werken we met rolkarren en hondjes om meubels en kleingoed snel te kunnen verplaatsen. Ook kunnen wij liften zo instellen dat wij optimaal gebruik maken van de lift en vooral snel kunnen schakelen tijdens een ontruiming in een verzorgingstehuis in Vlaardingen.

Wij steunen goede doelen met uw bruikbare meubels.

Tijdens het ontruimen van een kamer verzorgingstehuis gebruiken we alle meubels en kleingoed dat nog herbruikbaar is voor goede doelen. Zo hebben er andere mensen er nog plezier van. Afstorten is vaak zonde en onnodig op kosten jagen. Meubels afstorten zou ook extra geld kosten omdat het dan naar een afvalverwerker wordt gebracht. Daarnaast belast u het milieu en dit heeft ook consequenties.

Waarom geen kringloop laten komen tijdens een verpleeghuis leegruimen in Vlaardingen?

Een kringloop neemt tegenwoordig bijna niet meer mee. Zeker niet als ze het van een verdieping moeten ophalen. Ze hebben amper vrijwilligers en kunnen ook niet binnen 5 dagen ophalen.  Of ze nemen 1 of 2 items mee en laten de rest staan. Zo zit nu met 70 %  nog opgescheept en moet u alsnog een bedrijf laten komen. Een bedrijf dat wel alles meeneemt en het netjes kaal opleverd.

Wat kost een kamer leegmaken van een verzorgingstehuis?

Wij ontruimen 1 kamer woningen in Vlaardingen. Maar ook 2 of 3 kamer woningen. Prijzen voor een senioren kamer woning bedraagt gemiddeld ca 500 a 600 EUR.

Wilt u een bedrijf dat langskomt en alles meenemen?

Wij zijn een ontruimingsbedrijf in Vlaardingen dat u hulp biedt met ontruimen en bezemschoon opleveren van uw seniorenwoning. Wilt u meer info of weten hoe snel wij u kunnen helpen? Bel 06 – 38 31 80 14 of email: 06 – 38 31 80 14.

 

 

 

Foto's

Verzorgingstehuis verpleegtehuis kamer ontruimen Vlaardingen
Verzorgingstehuis verpleegtehuis kamer ontruimen Vlaardingen


« Terug