Gratis prijsopgave: 010 - 30 76 314 of vul het formulier in

Woning bezemschoon opleveren Ommoord Rotterdam

Woning bezemschoon opleveren Ommoord Rotterdam

Woning bezemschoon opleveren conform eisen woningbouw in Ommoord te Rotterdam in opdracht van de nabestaanden.

Het betrof een woning op 5 hoog met 4 ruime kamers, keuken, gang toilet en badkamer. Ook een berging kelderbox moest worden ontruimd. Na opzeggen heeft er een inspectie plaats gevonden door woningbouw. Woning bezemschoon opleveren werd vereist voor eind datum oplevering sleuteloverdracht.

Verhuislift inzetten tijdens woning bezemschoon opleveren Ommoord.

Tijdens het ontruimen van deze appartement op de 5e etage was het verstandig om onze verhuislift in te zetten. Wij kunnen onze mobiele verhuislift tot 10 etage gebruiken. Deze lift heeft een capaciteit van 300 kg til gewicht. Met een plateau dat helemaal uitgeklapt kan worden voor de grote meubelstukken is het bijna een fluitje van een cent om een woning te ontruimen op een bepaalde verdieping. Wij hebben onze verhuislift op een bus gemonteerd om hem zo mobiel op elke locatie in te kunnen zetten. Met ervaren opgeleid personeel is het voor ons bijna overal mogelijk deze lift in te zetten.

Afval en goede doel steunen met bruikbare boedel in Ommoord te Rotterdam.

Tijdens het ontruimen in Ommoord sorteren wij bruikbare en niet-bruikbare boedel. Alle afval ( niet bruikbare ) bezorgen wij bij een milieu straat voor afvalverwerking. Alle bruikbare goede spullen voor hergebruik worden aangeboden aan een goed doel. Wij hebben een stichting dat alle bruikbare spullen een nieuw leven geeft. Hier wordt elke dag gewerkt aan een duurzaam bestaan en milieuvriendelijk omgegaan met boedel en kleingoed.

Vloerbedekking verwijderen ook als deze gelijmd ligt door woning bezemschoon Ommoord Rotterdam.

Bij een bezemschoon oplevering moet ook elke vloerbedekking uit de gehele woning worden verwijderd. Soms ligt deze vloerbedekking los en is het makkelijk te verwijderen. Maar het komt ook vaak voor dat deze vastgelijmd ligt. En zelfs na jaren nog zo vast dat het met de hand niet te verwijderen is. Een vloer moet schoon en lijmresten vrij worden opgeleverd. Hiervoor hebben wij goede machines en kunnen elke vloer schoon en zelfs zonder lijmresten opleveren.

Wilt u meer weten of prijsindicatie? Bel of mail ons. of Bel: tel:010-30 76 314

Foto's

woning bezemschoon opleveren ommoord rotterdam
woning bezemschoon opleveren ommoord rotterdam


« Terug