Gratis prijsopgave: 010 - 30 76 314 of vul het formulier in

Woning bezemschoon opleveren Rotterdam Prins Alexander met verhuislift

Woning bezemschoon opleveren Rotterdam Prins Alexander met verhuislift

De woning die vandaag ontruimt moet worden bevindt zich op de 5e etage in een appartementencomplex in de Rotterdamse wijk Prins Alexandium. Om de werkzaamheden zo soepel mogelijk te laten verlopen en om de andere bewoners van het appartementencomplex zo minimaal mogelijk overlast te bezorgen maken wij deze ontruiming gebruik van onze verhuislift. Onze verhuislift is zo sterk dat wij zelfs tot en met de 10e etage kunnen komen.

Senioren woning leegruimen op een etage in Rotterdam Alexandrium.

Het leegmaken van een senioren woning op een etage kan een tijdrovende klus omvatten. Vaak moet een  heel huis leeg. Zoals grote meubels als kleine huisraad moet uit een woning worden gehaald. Het leegruimen en verslepen van meubels en huisraad kan doormiddel van een interne lift of via trappenhuis. Echter als de omvang zo groot is kan het vaak sneller en beter met een verhuislift.

Verhuislift inzetten bij een senioren woning in Rotterdam werk veel sneller dan met een trap of interne lift van gebouw.

Door het inzetten van onze verhuislift kan een ontruiming tot wel 50 % sneller ontruimd worden. Ook ontstaat er minder schade, minder op onthoud en minder tot last van de buren. Daarom is het verstandig om een verhuislift te gebruiken. Een verhuislift voor een ontruiming kost niets extra.

Waarom kost een verhuislift niets extra?

Omdat wij een all-in prijs berekenen voor een ontruiming van een senioren huis. In deze all-in prijs zit dan ook manuren, verhuislift en alle overige kosten zoals stort en milieu afvoerkosten. Een verhuislift geeft voor ons als ontruimingsbedrijf ook veel vooordelen.

Zoals:

  • Wij hoeven niet zo zwaar te tillen met grote meubels,
  • Er ontstaat minder schade,
  • Arbo proef en veilig werken met een verhuislift,
  • Het werkt sneller en daarom ook voor ons gunstiger dat we eerder klaar zijn vanwege een straat ontheffing.

ook nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden om uw huis of pand te ontruimen? Met of zonder verhuislift? Wij komen graag even langs voor een gratis vrijblijvende offerte.

 

Foto's

verhuislift rotterdam alexandrium woning ontruiming leegmaken 2
verhuislift rotterdam alexandrium woning ontruiming leegmaken 2
verhuislift rotterdam alexandrium woning ontruiming leegmaken
verhuislift rotterdam alexandrium woning ontruiming leegmaken


« Terug