Gratis prijsopgave: 010 - 30 76 314 of vul het formulier in

Woning leegmaken in Ommoord te Rotterdam

Woning leegmaken in Ommoord te Rotterdam

Een woning of appartement leegmaken en ontuimen in Ommoord wordt voor u regelt door de firma Woningontruiming Rotterdam. Wij verzorgen dagelijks ontruimingen in Ommoord en andere regio`s in Rotterdam. In opdracht van particulieren of instanties maken wij deze woningen leeg binnen vaak 1 week. Het ontruimen in de regio Ommoord vindt vaak binnen 1 week plaats en wordt in 1 dag ontruimd omdat wij in de regio gevestigd zijn. Dit geeft ons als voordeel dat wij een hele korte aan rij tijd hebben.

Vervuilde woning leegmaken in Ommoord.

Ook vervuilde woningen of appartementen kunnen wij ontsmetten, ontruimen en schoonmaken voor oplevering aan verhuurder. Tijdens het ontruimen van een vervuilde woning in Rotterdam Ommoord maken wij eerst een scheiding. Alle bruikbare nog goede spullen halen wij eerst uit de woning voor hergebruik of milieuvriendelijk recycling. Niet-bruikbare wordt daarna afgevoerd en nadien de woning schoon gemaakt. Ook behang kunnen wij verwijderen en opruimen. De muren worden dan kaal gemaakt.

Behang verwijderen in Ommoord Rotterdam na ontruiming.

Vaak in zwaar vervuilde woningen of nicotine aan de muren wordt bij opzeggen van de huur geeist dat de muren kaal en glad worden opgeleverd. Het kaal opleveren van de muren betekend dat alle lagen van het behang moet worden verwijderd. Ook op lastige plekken waar je niet goed bij kunt komen moet worden verwijderd. Hiermee worden stank en hygiene voorkomen. De nieuwe bewoners zullen dan schoon en opnieuw kunnen beginnen met aankleden van de muren.

Kelderbox of Berging leegmaken in Ommoord.

Ook komen wij graag langs voor een kelderbox opruimen of berging leegmaken. Veel appartementen beschikken over een opslag ruimte op de begane grond voor stalling van fietsen of dergelijken. Veel mensen gebruiklen deze ruimte ook voor opslag van meubels of kleingoed. Na jaren opslag kan dit overvol raken. Soms zelfs brandgevaarlijk vanwege (oud)papier of opslag van chemicalen / schoonmaakmiddelen. het is dan noodzakelijk dat u snel en correct deze berging ontruimd.

 

Foto's

woning leegmaken ommoord rotterdam
woning leegmaken ommoord rotterdam
woning leegmaken ommoord rotterdam
woning leegmaken ommoord rotterdam
Berging schuur leegmaken Ommoord Rotterdam
Berging schuur leegmaken Ommoord Rotterdam


« Terug