Gratis prijsopgave: 010 - 30 76 314 of vul het formulier in

Woning leegruimen en behang klaar opleveren

Woning leegruimen en behang klaar opleveren

U wilt een WONING LEEGRUIMEN? Stop met zoeken naar een bedrijf want wij bieden u een totaal oplossing. Het leeghalen en ook behang weghalen en schoonmaken behoren tot de mogelijkheiden. Inpakken, demonteren en een berging uitruimen doen wij ook naast het bezemschoon opleveren. Koop of huurwoning wij zorgen binnen 1 week in vaak 1 dag dat uw huis “SPIK en SPAN” is.

Muren behang klaar opleveren na een woning leegruimen.

Muren met behang dat verwijderd moet worden kan soms een behoorlijke klus zijn. Er kunnen meerdere lagen op een muur zitten. Ook kan er glasvlies behang op gelijmd zitten. Of op een gipsmuur behang verwijderen is ook lastig omdat gips alle vocht intrekt.

Waarom behang verwijderen in een woning:

  • Omdat er heftig is gerookt met veel nicotine aanslag,
  • Omdat er een stukje behang is beschadigd moet de hele muur alle behang eraf,
  • Omdat er geen neutrale behang op de muur zit maar felle kleuren,
  • Vaak als er dikke structuur behang oop zit met relief of print kan het zijn dat een volgende behang erop zetten niet gaat,

Behang wijderen en muren glad opleveren is lastig want ook achter radiatuurbuizen of achter verwarming of boven kozijnen moet ook gedaan worden.

Plafond verven en muren wit saucen na woning leegmaken.

Een woning schilderen is vaak een must nadat er nicotine wordt aangetroffen door een verhuurder. Een nicotine is een soort van vetlaag dat op muren en plafond zit. Dit moet of ontvet worden of met voorstrijk worden behandeld. Voorstrijk is een verf op lijmbasis dat beter hecht en bedoelt als ondergrond of onderverf laag. Vaak is deze kleur wit ook minder dik wat dient als ondergrond met betere hechting voor een plavond verf.

Woning en berging leegmaken conform eisen verhuurder.

Wij kunnen uw woning leegmaken en alle stoffering verwijderen. Ook een berging, kelderbox of schuur kan door ons worden ingepakt en opgeruimd worden. Een schuur opruimen en bezemschoon maken betekent letterlijk alles eruit halen. En elk kastje, werkbank, losse spullen alles opruimen. Veel spullen uit een schuur of berging zijn voor ons nog bruikbaar en geschikt voor goede doelen. Red gereedschap, metalen als miniralen bij een metaalverwerker.

Heeft u een woning« Terug