Gratis prijsopgave: 010 - 30 76 314 of vul het formulier in

woning opruimen en inboedel afvoeren in Rotterdam

woning opruimen en inboedel afvoeren in Rotterdam

Woning opruimen na overlijden en gehele inboedel afvoeren of nog liever zoveel mogelijk schenken aan goede doelen in Rotterdam! Dat is wat wij doen al 15 jaar dag in dag uit als woning ontruiming bedrijf in Rotterdam.

In opdracht van een klant een eengezinswoning leeg gemaakt en restant inboedel helpen afvoeren in Pernis omgeving van Rotterdam.

Na overlijden waren er familieleden die graag nog meubels en aandenken uit de woning wilde bewaren. Wij hebben zelfs 1 kast dat niet in de auto paste thuis gebracht met onze verhuisauto. Voor ons een klein gebaar voor de familie een groot goed. Ook helpen met inpakken en alle kasten uitruimen is voor ons als vanzelfsprekend. Als woning opruimer kom je overal en in elke situatie heeft een andere aanpak nodig. Vaak moet een woning snel leeg en inboedel mag afgevoerd worden binnen gestelde termijn van de verhuurder of makelaar.

Woning en tuin opruimen omdat een kringloopwinkels niks willen ophalen in Rotterdam en omgeving.

Ja u hoort het goed. Een kringloop in Rotterdam en omgeving nemen tegenwoordig bijna niets mee. Acceptatie beleid is zo streng dat ze bijna niets willen aannemen.

Kringloopwinkels hebben deze strenge regels:

  • Het mag niet kapot of beschadigd zijn,
  • Geen eikel meubels of grove grote zware incourante meubels,
  • Geen verdieping of trap op,
  • Banken mogen niet verkleurt zijn of zichtbaar gebruikte sporen,
  • Alles moet schoon en bruikbaar zijn !

Heeft u dus kapotte, beschadigde of eiken meubels en u wilt er vanaf? Dan belt u ons en wij ruimen alles op. Vaak binnen enkele werkdagen in 1 dag. Met een vrachtauto komen wij langs en nemen alles mee met onze sjouwers / ontruimers. Zo hoeft u zelf niets te doen en wordt uw huis of woning wel opgeruimd!

Inboedel milieuvriendelijk afvoeren tijdens woning opruimen in Rotterdam.

Wij sorteren direct vanaf de woning alle bruikbare en nog in goede staat verkerende meubels. Zelfs 80 tot 90 % van alle kleine goederen zijn voor ons bruikbaar en worden gedoneerd aan goede doelen als stichtingen en organisaties die goede doelen ondersteunen.

 

 

 

Foto's

woning opruimen inboedel afvoeren rotterdam
woning opruimen inboedel afvoeren rotterdam
tuin opruimen en rommel afvoeren rotterdam
tuin opruimen en rommel afvoeren rotterdam


« Terug