Gratis prijsopgave: 010 - 30 76 314 of vul het formulier in

Woningontruiming Ridderkerk

Woningontruiming Ridderkerk

Woningontruimen Ridderkerk regelt en verzorgt uw bezemschoon oplevering conform eisen makelaar of woningbouw.

In opdracht voor nabestaande hebben wij een woning ontruimen in Ridderkerk uitgevoerd. Woning opruimen Ridderkerk en omstreken voor het leegmaken en deels verhuizen voor klanten binnen 1 week in 1 of 2 dagen. Wij ontzorgen u met verhuizen en ontruimen in Ridderkerk. Een woning leegmaken voor verkoop of bezemschoon opleveren aan woning na het uitbrengen van een offerte. Wij steunen tevens met bruikbare meubels en kleingoed een duurzaam goed doel. Wilt u hier meer over weten of een afspraak maken ? Nieuwsgierig naar een woning ontruimen in Ridderkerk prijs indicatie? Bel of mail ons.

 

Woningontruimen Ridderkerk met verhuislift of via interne lift van het gebouw.

Wij hebben een eigen verhuislift. Een woning opruimen op een verdieping in een flat gebouw bijvoorbeeld gaat dan sneller, efficienter en vooral zonder schade aan gebouw of lift dat anders gebruikt moet worden. Daarnaast kan het voor buren overlast veroorzaken vanwege oponthoud van de liften die gevuld worden met boedel uit de woning. Daarom zetten wij onze verhuislift in op etage hoger dan 1e verdieping. Onze verhuislift kan tot 10 etage en heeft een zeer groot plateau voor meubel transport naar beneden. Wij kunnen deze lift schuin voor een raam, balkon of dakterras zetten.

Woningontruimen Ridderkerk steunt ook een goede doel.

Tijdens het ontruimen en veegschoon opleveren in Ridderkerk en omstreken zullen wij steeds een selectie maken van alle op te ruimen boedel. Alle bruikbare meubels en kleingoed schenken wij aan een stichting dat werkt met en voor jongeren. Deze stichting gebruikt meubels en huisraad voor winkel inrichting om zo deze probleem jongeren een kans op baan of toekomst te bieden door middel van een winkel exposé. Met deze winkel leren dan jongeren etaleren, sorteren, magazijnwerk, bezorgen aan huis, klant contact, met geld ( kassa ) omgaan EN vooral sociaal en communicatieve vaardingheiden vergaren doormiddel van begeleiders en gemeente die alles controleert en aanstuurt.

Foto's

Woningontruimen Ridderkerk
Dit is een voorbeeld van een woningontruimen Ridderkerk van een slaapkamer voor ontruiming en na ontruiming en bezemschoon opleveren.
Woningontruimen Ridderkerk
Dit is een voorbeeld van een woningontruimen Ridderkerk van een slaapkamer voor ontruiming en na ontruiming en bezemschoon opleveren.


« Terug