Gratis prijsopgave: 010 - 30 76 314 of vul het formulier in

Spoedontruiming

Spoedontruiming

Er kunnen er situaties ontstaan waardoor er haast is geboden met het ontruimen van een woning, zorgkamer of bedrijfsruimte. Heel vervelend, maar er moet vooral snel actie ondernomen worden. Niet over een week, maar morgen of zelfs vandaag! U zoekt een bedrijf dat snel kan ontruimen, met spoed uw inboedel kan opruimen, persoonlijke items kan verwijderen en met urgentie een hele woning leeghalen in Rotterdam. Wij kunnen met onze team snel schakelen omdat wij ook in Rotterdam zijn gevestigd.

Woningontruimen Rotterdam biedt voor deze gevallen spoedontruiming aan. Wij kunnen direct personeel en materiaal oproepen om u snel te helpen. Binnen 24 uur als het nodig is.

Bel voor meer informatie: 010 - 30 76 314.

Verzorgingshuis

In geval van woonruimte in een verzorgingshuis na overlijden is het van belang te weten dat u meestal zeven dagen de tijd heeft om de woonruimte te ontruimen. Brancheorganisatie Actiz schrijft dit voor. Helaas komt het in de praktijk vaak voor dat instellingen zelfs een kortere termijn hanteren omdat zij de ruimte weer nodig hebben voor een volgende bewoner.

Omdat u logischerwijs uw tijd en aandacht liever gebruikt voor het regelen van de begrafenis of crematie van uw dierbare, of simpelweg emotioneel gezien niet in staat bent een ontruiming zelf te doen, nemen wij u deze zorg graag uit handen. Desgewenst treden wij op uw verzoek in rechtstreeks contact met de zorginstelling om de ontruiming te organiseren. Wij zullen er bovendien altijd op aandringen dat u voldoende tijd krijgt om aan uw verplichtingen met betrekking tot opleveren van de woonruimte te voldoen.

Ook verhuizen wij binnen 24 uur voordat wij uw pand ontruimen.

Snel een verhuizing binnen 1 dag geregeld! Van A naar B binnen Rotterdam in 1 dag binnen gestelde termijn. Waarom? Omdat u een bedrijf heeft gevonden die niet komt opdagen. Of omdat u opeens geen hulp krijg.