Gratis prijsopgave: 010 - 30 76 314 of vul het formulier in

Werkwijze

Werkwijze

Wanneer u gebruik wilt maken van onze diensten nemen we contact met u op om een afspraak te maken. Wij vinden een persoonlijk gesprek belangrijk. Niet alleen om een duidelijk beeld te krijgen van de situatie en de werkzaamheden, maar vooral om uw wensen en behoeften goed in kaart te krijgen.

Naar aanleiding van dit gesprek zullen wij een geheel vrijblijvende offerte aanbieden. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Wanneer u akkoord gaat met onze offerte plannen we samen met u een datum voor de ontruiming.

Wanneer het u beter uitkomt komen wij ook  ‘s avonds langs voor een gesprek.

Wij begrijpen dat u voor dat wij kunnen beginnen met ontruimen van de woning eerst uw persoonlijke en waardevolle spullen die u wilt behouden wilt uitzoeken. Vandaar dat wij pas beginnen met onze werkzaamheden zodra u daar klaar voor bent en ons dit laat weten.

Indien nodig en wenselijk kunnen wij u laten weten of wij zaken uit de overgebleven inboedel kunnen opkopen. Ook kunnen wij u in contact brengen met betrouwbare partijen uit ons netwerk die uw inboedel kunnen opkopen of bijvoorbeeld kunnen veilen.

Overige herbruikbare goederen kunnen wij schenken aan diverse door ons geselecteerde goede doelen. Indien u bepaalde zaken uit de inboedel (tijdelijk) wilt opslaan kunnen wij dit voor u organiseren.

De ontruiming

Nadat alle kostbare of herbruikbare goederen uit de woning zijn gehaald zullen alle onbruikbare zaken worden afgevoerd. In de meeste gevallen naar een daarvoor bestemde milieustraat.

Wanneer de woning geheel leeg is kunnen wij beginnen met alle overige werkzaamheden zoals; het verwijderen van tapijt, en (kleine) reparaties als het vullen van gaten in de muren, verwijderen van vloerbedekking, afbreken van door u aangebrachte bouwwerken, witten van muren en plafonds etc.

Deze herstelwerkzaamheden heeft de specialist vooraf met u besproken en zijn door hem opgenomen in de offerte. Treffen wij tijdens de ontruiming alsnog waardevolle of persoonlijke spullen aan dan zullen wij die voor u verzamelen en aan u overhandigen.

De woning klaarmaken voor de eindinspectie of verkoop

Vaak is het bezemschoon achterlaten van de woning voldoende, dit doen wij dan ook standaard. Afhankelijk van de eisen die uw verhuurder of woningbouwvereniging stelt kan het zijn dat er wat extra zaken hersteld of schoongemaakt moeten worden. Denkt u aan het ontkalken van een badkamer of vetvrij maken van een keuken.

Ook hierbij zijn wij u graag van dienst en zullen wij dit vooraf tijdens het gesprek met u doornemen.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Zodra wij klaar zijn met onze werkzaamheden stellen wij u daar direct van op de hoogte. Desgewenst kunnen wij u assisteren bij de eindinspectie van de verhuurder of woningbouwvereniging en het opnemen van de meterstanden. Wij doen er alles aan om de totale ontruiming succesvol en vlot te laten verlopen.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent!