Gratis prijsopgave: 010 - 30 76 314 of vul het formulier in

Corona protocol

Corona protocol

Ook in deze moeilijke tijden staan wij voor u klaar !

Wij kunnen u verzekeren dat ons hele team voor u klaar staat om de gebruikelijke kwaliteit van onze dienstverlening te garanderen en de continuïteit te waarborgen. Wij nemen alle aanbevolen (preventieve) maatregelen om onze werknemers én onze klanten tegen het coronavirus te beschermen. Wij respecteren de maatregelen die door de overheid zijn voorschreven en volgen alle beperkingen op.

In verzorgingshuizen vermijden we alle contacten met ouderen en gaat de (spoed)ontruiming alleen door in overleg met de directie van het zorgcentrum.

Samen helpen we elkaar in strijd tegen het Corona virus.

Veelgestelde vragen

Ontruimen jullie nog woningen?

Ja, het ontruimen van woningen is mogelijk. Wij doen ons uiterste best om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen en zullen u, houdende aan de huidige (door de overheid voorgeschreven) maatregelen, nog steeds van dienst kunnen zijn.

Is de werkwijze omtrent de vrijblijvende offerte veranderd?

De werkwijze, omtrent het offertebezoek, veranderd niet. Echter nemen wij wel de juiste voorzorgsmaatregelen om u en onze veiligheid te waarborgen. Tijdens de afspraak zal slechts één medewerker van ons bedrijf bij u langskomen, daarnaast willen u vriendelijk verzoeken dat ook u alleen komt.

Is het mogelijk dat ik zelf niet bij de ontruiming aanwezig ben?

Ja, dit is zelfs de meest gewenste situatie. Voor de overdracht van de sleutels van de te ontruimen woning gelden meerdere mogelijkheden, vraag naar de mogelijkheden bij de dienstdoende regiomanager.