Gratis prijsopgave: 010 - 30 76 314 of vul het formulier in

Woningontruimen Capelle a/d IJssel

Woningontruimen Capelle a/d IJssel

Woningontruimen Capelle aan den IJssel maakt uw woning leeg en bezemschoon volgens de eisen van woningbouwvereniging of makelaar. Zelfs binnen een paar dagen kan uw koop- of huurwoning in Capelle a/d IJssel kaal en schoon opgeleverd worden. Bel 010 - 30 76 314 voor een gratis offerte.

Of het nu gaat om een woonhuis, bedrijfsruimte, flat of seniorenwoning, u kunt bij “Woningontruimen Capelle aan den IJssel” terecht voor elk project. Elke woning ontruimen is uniek en daarom zorgen wij voor 100 % tevredenheid. Bij ons is een betaling altijd achteraf en alleen bij goede tevreden oplevering!

Nieuwsgierig naar de kosten voor het laten ontruimen van een woning? Iedere woning is anders dus elke prijs is anders..
Bel voor een gratis en vrijblijvende offerte: 010 - 30 76 314.

Heeft u een tijdslimiet vanwege een hypotheek overdracht of overlijden? Door goed te luisteren naar uw wensen en eisen kunnen wij hier een planning op aanpassen, zodat u niet nog eens met extra kosten komt te zitten. Wij leveren uw woning conform eisen makelaar of woningbouw eisen binnen gestelde termijn op.

Woningontruimen Capelle aan den IJssel berekent één prijs en géén kosten achteraf. U hoeft ook niets vooraf aanbetalen. Wij werken in goed vertrouwen. Bel ons dan voor een gratis en vrijblijvende offerte om uw woning te laten ontruimen: 010 - 30 76 314.

Advies en begeleiding door Woningontruimen Capelle aan den IJssel:

Wellicht wilt u meubels behouden of verhuizen. Ook daarin kunnen wij u adviseren of begeleiden. Er worden van te voren duidelijk afspraken met u gemaakt, zodat wij samen weten waar we aan toe zijn en u verder niet om hoeft te kijken naar het leeg ruimen. Een woning leeghalen is ons vak.

Mocht u andere specifieke wensen of vragen hebben, stel ze gerust. In veel gevallen kunnen wij u een goed advies geven. Uw wensen en voorkeuren zijn het belangrijkste voor ons.

Schroom niet om Woningontruimen Capelle a/d IJssel te bellen met uw vraag, wij geven u graag antwoord of komen bij u langs om samen te kijken wat mogelijk is.
Ook klanten die in het buitenland verblijven en in Nederland een woning, inboedel of bedrijfspand moeten leeg maken, kunnen wij van dienst zijn. Wij houden u dan per email en met een fotorapportage op de hoogte van de stand van zaken. Tegenwoordig kan het zelfs met videobellen. Zo kunt u gerust zijn dat alles volgens uw wensen wordt uitgevoerd.

Woningontruimen met Verhuislift:

Wij kunnen tijdens het verhuizen en leegmaken van elke ruimte onze verhuislift inzetten. Deze verhuislift gaat tot de 10de etage en vergemakkelijkt de klus en voorkomt schade aan uw inboedel. Tevens kunnen wij deze lift ook verhuren om bijvoorbeeld een bank naar boven te tillen. Heel handig als u geen lift heeft in uw flat.

Combinatie woning leegmaken en verhuizen.

Wij doen naast een woningen leegmaken ook verhuizingen en bieden dus een combinatie aan van beiden, inclusief afvoeren van goederen en afval. Zo kunt u in één dag uw verhuizing geregeld hebben. Alle overgebleven meubels zonder nieuwe bestemming ruimen wij netjes op en schenken aan een goed doel. Wanneer er dus nog spullen overblijven zoals afval of kapotte meubels, dan ruimen wij alles netjes en verantwoord op. Elke woning leveren wij standaard netjes, kaal en bezemschoon op. De volgende bewoner kan zo intrekken.

Bel vandaag nog voor een gratis en vrijblijvende offerte: 010 - 30 76 314.