Gratis prijsopgave: 010 - 30 76 314 of vul het formulier in

Woningontruimen Ridderkerk

Woningontruimen Ridderkerk

Woningontruimen Ridderkerk voor het razendsnel en bezemschoon opleveren van uw huur- of koopwoning. Ook voor kamers en bedrijfsruimtes. Bel voor een gratis offerte: 010 - 30 76 314.

Waarom Woningontruimen Ridderkerk? Moet u plotseling verhuizen? Gaat u kleiner wonen? Er is een plotse overlijden in de familie? Denkt u aan al het inpakwerk en hulp dat u moet regelen, vooral het zware sjouwwerk? Het team van Woningontruimen Ridderkerk neemt graag al uw ontruimingszorgen uit handen. En helpt u graag bij het leegmaken en ontruimen van uw koopwoning- of huurwoning en deze veegschoon en bezemschoon op te leveren.

Woningontruimen Ridderkerk is goedkoop, snel en efficiënt. Met meer dan 12 jaar ervaring in de ontruimingsbranche.

Ontruimingen van 1 kamer tot eensgezinswoning of zelfs een bedrijfsruimte compleet ontruimen zonder stress. Onze sterke medewerkers zijn uiterst ervaren in het inpakken, verwijderen en ophalen van inboedels en andere spullen. Wij gebruiken speciale inpakvilt en bubbelfolie om uw meubilair en breekbare spullen in te pakken. Met onze eigen verhuiswagens transporteren wij uw waardevolle spullen veilig en zonder problemen naar uw nieuwe onderkomen. Bij ons is het nog ouderwets “de klant nog koning”!

U wilt weten wat een ontruiming in Ridderkerk gaat kosten? Dat hangt erg van uw situatie af. Welke etage is het gelegen? Zit er een berging of kelderbox bij? Is het een huur of koopwoning? Hoeveel kamers heeft de woning? Is het in centrum? Parkeer of straat ontheffing nodig?
Bel voor een gratis en vrijblijvende offerte: 010 - 30 76 314.

Totaalpakket bij een Woningontruimen Ridderkerk:

Ons dynamisch team werkt volgens uw eisen en wensen, en/of de eisen van de makelaar of woningbouw. Bij een huuropzegging krijgt u een voorinspectie waarbij een mederwerkerk van de makelaar of woningbouw de woning komt voor inspecteren op gebreken. Hiervan wordt een lijst opgesteld waaraan de oplevering moet worden voldaan naar aanleiding van het huurcontract zoals is aangegaan bij het begin van de huurovereenkomst. Bij de eindinspectie wordt alles gecontroleerd of afgesproken werkzaamheden voor een bezemschone oplevering is voldaan.

Wij zijn uw ultieme alternatief voor het snel, vakkundig en goedkoop leeghalen, opruimen en bezemschoon opleveren van elke woning, flat of kamer. Of een berging. Onze werkzaamheden bestaat onder andere uit het volgende :

 • Leegmaken en veegschoon opleveren van uw woning, kamer of pand.
 • Schoonmaak werkzaamheden inclusief tuin schoon opleveren en onkruid vrij maken.
 • Behang verwijderen en muren glad opleveren.
 • Kleine reparaties en onderhoudswerk.
 • Opslagruimte voor uw spullen.
 • Het verwijderen van alle vloer(bedekking) en elektrische installaties.
 • Veilig vervoer van alle meubels en andere spullen.
 • Advies en hulp bij tuinonderhoud.
 • Inkoop meubels en andere bruikbare goederen.
 • Het veilig in en uitpakken van inboedel en andere spullen.
 • Taxatie van meubilair en verzamelingen.

Steun een goede doel met Woningontruimen Ridderkerk:

De bruikbare spullen tijdens het ontruimen van woningen die u niet meer wilt, doneren wij. U steunt dus automatisch een goed doel wanneer u kiest voor Woningontruimen Ridderkerk. Dit noemen wij duurzaam ontruimen en het milieu zo ontlasten. Alles weg gooien is gewoon zonde. Vaak oudere mensen zijn altijd zuinig op hun spullen geweest.
Graag nemen wij alle goede meubels en andere huisraad die u niet meer wilt, van u over. Heeft u nog bruikbare spullen staan en wilt u het graag kwijt? In uw schuur, zolder of garage? Wij schenken alle bruikbare spullen zoals inboedel, huisraad, witgoed, goede kleding, kantoorartikelen en andere goede spullen aan een stichting waar wij mee samen werken.

Woningontruimen Ridderkerk helpt graag onze senioren met verhuizen en ontruimen in Ridderkerk:

Senioren, minder validen en hulpbehoevenden zijn onze trouwe klanten. Vaak komen klanten of familie hiervan ook terug van horen zeggen. Voor deze speciale groep hebben wij een breed pakket aan diensten. Speciale opdrachten en aanvragen voeren wij ook graag uit. Denk maar aan het woon klaar maken van hun nieuw onderkomen. Vaak verhuizen oudere senioren op een leeftijd naar kleinere woningen. Vanwege kleiner wonen blijft er veel meubels over. Familie heeft alles al en niemand heeft nog behoefte aan dubbele kasten, bedden, enzo..

Afhankelijk van de grootte van de ruimte en de spullen verhuist en ontruimen Woningontruimen Ridderkerk u in 2 dagen. Maar we hebben ook een spoedservice. Heeft u een spoedklus? Binnen 1 dag kunnen wij uw woning of pand netjes leeghalen,kaal en bezemschoon opleveren. Zoals het in de originele staat was.

Heeft u meubilair en ander spullen die u niet gebruikt? We nemen het graag van u over. Veel van onze spullen schenken wij aan liefdadigheidsinstellingen en zo helpt u mee. Minvermogenden worden op deze manier geholpen aan goede meubels en andere goederen. Spullen die onbruikbaar zijn vervoeren wij verantwoord af naar de afvalstraat.

Onze adviseur komt graag langs voor een gratis gesprek en een vrijblijvende offerte! Bel ons op 010 - 30 76 314.